Interiér vo farbách jesene

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

Najfarebnejšie obdobie roka sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza sezóna príjemných jesenných farieb, kratších dní a chladnejšieho vzduchu. Jeseň je plná zemitých a dúhových farieb s krásnymi scenériami naokolo. Atmosféru jesene nemusíte zažívať iba počas prechádzok v prírode. Môžete si ju preniesť aj do vašej domácnosti, kde vás bude tešiť počas chladnejších a upršaných dní. Nechajte sa inšpirovať zaujímavými tipmi.

Plody jesene priamo na stole

Jesenná dekorácia by určite nemala chýbať na vašom jedálenskom stole. Na výber máte hneď niekoľko možností. K začiatku jesene patrí od nepamäti zber ovocia a iných poľnohospodárskych plodín. Práve tými si môžete jednoducho a chutne spestriť interiér svojej kuchyne, jedálne alebo obývacej izby. Odporúčame misku plnú rôznofarebných jabĺk alebo tekvice rôznych veľkostí.

Farebné listy stromov

Odtiene jesene môžeme najlepšie pozorovať na stromoch a ich listoch. Počas nasledujúcich týždňov budú farebné listy doslova na každom kroku, tak prečo to nevyužiť a nepoužiť ich ako dekoráciu do vašej domácnosti? Listy môžete vylisovať, nalepiť na kvalitnejší papier, natrieť bezfarebným lakom a nechať zarámovať. Zaberie vám to len niekoľko desiatok minúť. Zároveň môže ísť o veľmi milú a zábavnú aktivitu, ktorej sa potešia aj vaše deti.

Obrazy s jesennou tématikou

Obrazy sú pre mnohých z nás veľmi obľúbenou súčasťou interiéru bytu, domu alebo kancelárie. Aj napriek tomu, že niektoré obrazy ku vám neodmysliteľne patria, nemusia byť na stene po celý rok. Aj dekoráciu vašich stien môžete meniť v závislosti na ročnom období. Zaobstarajte si obrazy s jesenným motívom, dajte šancu zmene a spríjemníte svoj domov aj takýmto spôsobom.

Vankúše a deky ako dekorácia

Neoslovil vás ani jeden z našich tipov, nemáte dostatok času a chuti vymýšľať niečo kreatívne alebo bažíte po jednoduchosti? Zamerajte sa na vašu sedačku. Dekoračné vankúše v jesenných farbách a v rôznych veľkostiach, či hrejivé deky a prikrývky môžu byť skvelým a dostupným doplnkom, ktorý zútulní vašu obývaciu izbu.

Inšpirácia: One Kindesign
Prečítané 1933 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.