Odvážne vybavenie pre kúpeľňu

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

Môže sa zdať, že nie je veľa spôsobov, ako ozvláštniť kúpeľňu. Najväčšou dilemou býva, či oddelíte toaletu, alebo bude v jednej miestnosti so sprchovým kútom, prípadne vaňou. Opak je však pravdou a priestor pre kreativitu je tu väčší, než sa môže zdať. Nechajte sa inšpirovať odvážnymi realizáciami.

Modérna kúpeľňa

Zbúrajte konvencie a stavte na tmavé farby

Kúpeľňa je miestnosť, ktorú cez deň navštívite niekoľkokrát. Aj keby to mal byť len čas strávený pri umývadle počas rannej hygieny, toto miesto zo svojej dennej rutiny len ťažko vynecháte. Stačí trocha kreativity a odvahy a z „nevyhnutného” praktického priestoru vytvoríte luxusnú oázu pokoja.

Dávno už neplatí, že do kúpeľne patria len studené, svetlé farby. Naopak, do popredia sa dostávajú tmavé odtiene a má to svoj dôvod. Vyzerajú naozaj fantasticky! Zároveň majú upokojujúci účinok a pôsobia noblesne, čo v prípade kúpeľne nie je vôbec na škodu. Súčasným trendom vládne kombinácia s prírodnými materiálmi. Ešte pred pár rokmi by drevo v kúpeľni nemalo šancu, dnes je to úplne inak. K surovému drevu dokonale pasujú zemité farby, odtiene čiernej alebo zelenej. Ak navyše priestor rozbijete bielymi, nerezovými či pozlátenými sanitárnymi prvkami, máte vyhraté.

Modérna kúpeľňa

Nadčasová kúpeľňa rovná sa inteligentné vybavenie

Vaša práca sa nekončí výberom neutrálnych farieb toalety, umývadla, vane či sprchového kúta. Moderné technológie sa posúvajú dopredu raketovým tempom, a tak vaša batéria nemusí slúžiť len na privedenie vody do miestnosti. Do modernej kúpeľne patria nadčasové riešenia, ktoré vás budú nielen rozmaznávať, ale vďaka nim ušetríte aj stovky eur ročne.

Príklad za všetky je sprchový systém Grohe Euphoria SmartControl. Stačí, keď si raz nastavíte, akú teplú vodu chcete a tento unikátny systém si to zapamätá. Termostatická batéria disponuje najrýchlejším reakčným časom na trhu, mesačne tak ušetríte desiatky litrov vody pri nastavovaní teploty, ktorú máte radi. Samozrejmosťou je aj jednoduché ovládanie a nádherný dizajn, ktorý dokonale zapadne do každej kúpeľne.

Spotrebu vody môžete regulovať aj pomocou vodovodnej batérie. Inovatívna technológia Grohe EcoJoy™, ktorú ponúka slovenské e-shop Sanitino, znižuje spotrebu vody až o 50 %. Jej základom je úsporný perlátor, ktorý vodu prevzdušňuje a kohútikom tak pretečie menej vody než pri bežnej vodovodnej batérii. Vďaka tomu budete šetriť životné prostredie a navyše získate krásny a funkčný priestor.

Modérna kúpeľňa

PR článok | Odporúčame: Sanitino
Prečítané 2481 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.