Prečo si vybrať screenové rolety

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

10+1 dôvod, prečo sú screenové rolety luxusné tienenie pred okná

S rastúcimi nárokmi na štandard bývania sa logicky zvyšujú aj požiadavky na kvalitu vybavenia, ktoré dnes bežne tvorí naše domovy. V článku vám dokážeme, že dovoliť si luxus nemusí znamenať platiť za značku, ale za kvalitu. A v prípade screenov sme tých kvalít našli 10 a ešte jednu navyše.

Screenové rolety pred okná

1. Materiál

Vonkajšie rolety tvoria hliníkové a oceľové diely doplnené látkou zo sklených alebo polyesterových vlákien, ktoré sú potiahnuté PVC vrstvou. Plast tu nájdete len v podobe krytiek alebo koncoviek.

2. Neviditeľné zhotovenie

Tak ako klasické predokenné rolety, aj screenové rolety proti slnku sa dajú namontovať tak, aby bol roletový box úplne skrytý v zaomietacom púzdre v ostení.

3. Veľká plocha

Látkové rolety sú konštrukčne vhodné na zatienenie veľkoformátových okien a plôch. V závislosti na veľkosti krycieho boxu môžete zatieniť až 20 m2.

4. Farby

Rám rolety na okná sa štandardne vyrába v niekoľkých základných farebných variantoch. Okrem toho ich výrobca vonkajšieho tienenia značky Minirol na prianie nalakuje ľubovoľným odtieňom podľa vzorníku RAL. Látka je k dispozícii vo viac ako 20 farbách na škále od bielej cez odtiene sivej až po čiernu.

Screenové rolety pred okná

5. Súkromie

Veľkou prednosťou protislnečných roliet je vlastnosť tkaniny, vďaka ktorej nie je cez ňu vidieť dovnútra objektu, ale užívateľ von vidí. Screeny tak zachovávajú súkromie a aj kontakt s okolím.

6. Vetranie

Vďaka hustote výpletu látky vám bude interiérom prúdiť čerstvý vzduch aj s otvorenými oknami a vysunutými roletami. Tienenie tak netvorí prekážku medzi vami a exteriérom.

7. Ochrana proti hmyzu

Látka vás a váš domov ochráni aj pred nezvanými návštevníkmi. Vďaka screenom môžete zatieniť okná, vetrať a nemusíte sa báť poletujúceho alebo lezúceho hmyzu, ktorý sa hlavne v lete v interiéroch bez sietí vyskytuje.

8. Zábrana voči nečistotám

Roletová tkanina je hustá presne tak, aby zvládla interiér prevetrať, ale súčasne ho chránila pred opadaným lístím, prachom a inými nečistotami zvonka.

Screenové rolety pred okná

9. Ovládanie

Screenové rolety môžete, tak ako klasické predokenné rolety, ovládať jednoducho manuálne, alebo na diaľkové ovládanie. Elektrické ovládanie predlžuje životnosť tienenia a zabraňuje nesprávnej manipulácii.

10. Použitie

Vzhľadom na všetky vyššie spomínané vlastnosti sa screeny používajú v rodinných domoch, komerčných a administratívnych budovách, ale aj v záhradných pergolách alebo altánkoch.

11. Dotácia Nová zelená úsporám

Príjemným bonusom je možnosť požiadať o dotáciu na zadováženie screenových clôn v rámci programu Zelená úsporám. Podpora sa pohybuje v rozmedzí od 50 do 100 % podľa typu ovládania tieniacej techniky.

Screenové rolety pred okná

PR článok | Odporúčame: BUILDING Shutter Systems s.r.o.
Prečítané 2247 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.