Vianočná dekorácia pre rok 2019

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

Vianočné sviatky sa k nám nezadržateľne blížia a mnohí z nás sa už počas jesenných dní nevedia dočkať najkrajšieho obdobia v roku. Ešte predtým, ako si budeme môcť naplno vychutnať sviatky pokoja a mieru, nás však čakajú každoročné návštevy obchodných centier, v ktorých sa budeme snažiť uloviť ten najlepší darček našich blízkych alebo najkrajšie kúsky do zbierky vianočných ozdôb a dekorácie. Pri rozmýšľaní nad tým, ako bude tento rok vyzerať váš vianočný stromček alebo slávnostný stôl myslite na to, že aj vianočná dekorácia podlieha trendom. Ako je to s rokom 2019?

Rovnako, ako každý rok, platí, že to najdôležitejšie sú tradície. Nielen tradície rodinné, ale aj tie, ktoré sú spojené s našou kultúrou alebo regiónom v ktorom žijeme. Kým po minulé roky sme boli svedkami toho, ako vianočná dekorácia ladila do kombinácií zlatej a červenej, prípadne modrej a striebornej, tento rok sa môžeme tešiť na pestrofarebnosť. Vianočné stromčeky sa opäť zahalia do rôznofarebných ozdôb, ktoré sa v rodinných zbierkach nachádzajú po celé generácie. Ak vlastníte vianočné skvosty po starých rodičoch, tieto Vianoce bude ten správny čas siahnuť práve po nich.

Nezabúdajte na prírodné materiály. Drevo, vlna či čerstvé ihličie môžu dodať interiéru vášho bytu alebo tomu tú správnu atmosféru. To platí aj pre ručne vyrobené ozdoby a dekorácie z prírodných materiálov. Adventný veniec so sviečkami z prírodného vosku a drevených podstavcov vynikne aj na vašom stole. Tieto materiály môžete použiť aj pri prestieraní štedrovečerného stola. Jemné vetvičky ihličia na tanieroch či pri príboroch môžu byť zaujímavou a peknou dekoráciou.

Ak máte dostatok času, chuti a energie, vianočnú dekoráciu si môžete vyrobiť aj svojpomocne. Pomôžu vám klasické sklenené poháre na zaváranie. Natrite ich vhodnou farbou, ozdobte trblietavým prachom a vrch dotvorte stuhou a vetvičkou ihličia. Do vnútra pohára umiestnite sviečku a ozdoba, ktorá krásne rozžiari vianočný stôl je na svete. Príjemným bonusom je aj to, že do tejto činnosti môžete zapojiť viacerých rodinných príslušníkov. Kreativite sa medze nekladú.

Inšpirácia: Interior Zine
Prečítané 2497 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.