Interiérové doplnky pre rok 2019

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

Vytvoriť pekný, moderný a do istej miery aj nadčasový interiér nie je vôbec jednoduché. Nepotrebujeme pre to len predstavivosť, ale v mnohých prípadoch aj značnú dávku trpezlivosti a kreativity. Žiadna miestnosť by nemala tú správnu atmosféru, ak by v nej nebola vhodná dekorácia. Doplnky interiéru môžu vdýchnuť priestoru život, krásu a pohodu. Každý rok prináša do sveta interiérového dizajnu niečo nové a nezameniteľné a inak tomu nie je ani v roku 2019. Aké sú tohtoročné trendy a čo nachádza svoje miesto našich domovoch?

Rok 2019 so sebou priniesol návrat prírodných vzorov a štruktúr, ktoré vynikajú neobyčajnou krásou a eleganciou. Do popredia sa dostávajú prírodné materiály ako je vlna, drevo či koža a veľkým trendom stále ostáva severský štýl bývania spájajúci prírodu a elegantné línie. V prípade dekorácie interiéru sa o slovo hlásia obrazy, plagáty či zaujímavé ilustrácie umiestnené v jednoduchých rámoch. Stále však ostávajú trendy aj nálepky na steny. Tentokrát však v jednoduchom prevedení s abstraktnými vzormi a jednoduchými ťahmi.

V interiéri roku 2019 sa však môžu objaviť i nápadité, výrazné a extravagantné dekorácie, ktoré na seba strhnú všetku pozornosť. Takýmto prvkom môže byť napríklad kontrast výraznej farby a jednoduchých línií. Ďalším obľúbeným smerom je recyklácia – vytvorenie dekorácie z predmetov, ktoré pôvodne slúžili pre iný účel. Poháre na zaváranie či iné sklenené nádoby výborne poslúžia na vytvorenie prírodnej dekorácie z kvetov či kúskov kôry.

Inšpirácia: Smooth Decorator
Prečítané 1141 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.