Vianočný stromček pre rok 2019

Príjemné čítanie o bývaní a zaujímavom interiéri

Vianočný stromček je jedným z ústredných symbolov vianočných sviatkov. Tešíme sa z jeho zdobenia, nachádzame pod ním vysnívané darčeky a pri jeho príjemnom osvetlení sa stretávame so svojou rodinou a priateľmi. Aj napriek tomu, že Vianoce sa pre mnohých z nás nesú v duchu rodinnej tradície, dekorácia vianočného stromčeka môže byť ovplyvnená aktuálnymi trendami, ktoré sa rok čo rok menia. V roku 2019 sú in pestrofarebné vianočné stromčeky. Neváhajte preto vytiahnuť ozdoby po starých rodičoch a pripravte si odvážny vianočný stromček, ktorý bude žiariť viacerými farbami.

Tento rok dostáva dekorácia vianočného stromčeka aj netradičný nádych. Spoločnosť v ktorej žijeme sa stále viac snaží kráčať cestou udržateľnosti a minimalizovania tvorby odpadu. Vyskúšajte ozdobiť váš stromček plátkami sušeného ovocia, popínavými rastlinami a kúskami škorice. Prinesiete tak do vášho domu nielen správnu vianočnú atmosféru, ale aj krásnu vôňu.

Vydať sa však môžete aj cestou elegancie. To ale neznamená, že moderné sklenené ozdoby nemôžete doplniť vhodnými prírodnými prvkami. Pri prechádzkach zimnou prírodou objavíte na zemi množstvo šišiek. S trochou bieleho spreja získate nádherné vianočné ozdoby a do domu si prinesiete výraznú vôňu ihličnatých stromov, ktorá sa po stáročia spája s atmosférou Vianoc. Stromček môžete ďalej doplniť stuhami z prírodných vlákien a drobnými svetielkami, ktoré rozžiaria interiér vášho bytu alebo rodinného domu.

V prípade, že preferujete umelý vianočný stromček, môžete siahnuť po klasickej zelenej farbe, prípadne po stromčeku s bielymi koncami vetvičiek či po kompletne bielom stromčeku. Hoci si už postupne začíname zvykať na to, počas vianočných sviatkov za oknami nevládne tradičné zimné počasie so snehovou prikrývkou, stále môžete mať svoj kúsok zimného počasia vo svojej obývacej izbe v podobe zasneženého vianočného stromčeka. Pri voľbe bieleho stromčeka nezabudnite na výrazne kontrastnú farbu ozdôb, ako je napríklad červená so zlatými detailmi.

Inšpirácia: Ideal Home
Prečítané 2607 krát

Máte záujem o propagáciu formou PR článku?

Podobné články v magazíne

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 26. 12. 2023

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2024.

Prečítať článok

Plán obnovy rodinných domov 2022

Užitočné informácie | 30. 03. 2022

Príležitosť pre majiteľov starších rodinných domov získať dotáciu na obnovu až do výšky 19.000 eur.

Prečítať článok

Najobľúbenejšie projekty roku 2021

Príspevky a oznámenia | 24. 02. 2022

Už po piatykrát v rade sme si pre vás pripravili rebríček piatich najobľúbenejších domov na kľúč.

Prečítať článok

Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

Príspevky a oznámenia | 19. 12. 2021

Ďakujeme vám za spoluprácu v uplynulom roku a prajeme veľa šťastia, zdravia a pohody do roku 2022.

Prečítať článok

Naše webové stránky fungujú správne aj vďaka cookies. O ich používaní informujeme na stránke Pravidlá používania Cookies.